Tukista sahatavaraksi

Hyvälaatuisesta tukista valmistamme korkealaatuista sahatavaraa, hyödyntäen kaikki sahauksen sivutuotteet optimaalisesti

Puu-
kauppa

Sahaus

Kuivaus ja
lajittelu

Toimitus

Kaikki alkaa
puukaupasta

Ostamme metsänomistajilta ja metsätiloilta tukki- ja parruvaltaisia leimikoita. Oikeanlaisen raaka-aineen valinta on laatumme tae. Yhteistyössä metsänomistajan kanssa voimme varmistaa laadun aina sahatavaran käyttäjälle saakka.

SAHAKONEET TEKEVÄT
TARKKAA TYÖTÄ

Sahauskapasiteettimme on 450 000 kuutiota vuodessa. Nykyaikainen sahausteknologia, jatkuva laadunvalvonta sekä automaattinen kameralajittelu varmistavat, että asiakas saa juuri oikeanlaisen tuotteen tarpeeseensa.

KUIVAUS JA LAJITTELU VARMISTAVAT LAADUN

Sahauksen jälkeen tuore sahatavara siirretään kuivaamoon, jossa puusta haihdutetaan vesi ilmanvaihdon ja lämmön avulla. Sahatavara kuivataan asiakkaan toivomaan kosteuteen ja lajitellaan tasalaatuiseksi. HASA on investoinut uuteen TC-kanavakuivaamoon, jonka myötä hiilijalanjälkeä on saatu minimoitua ja energiatehokkuutta parannettua.

Luotettava toimitus

Sahatavara toimitetaan asiakkaalle toivotun aikataulun mukaisesti. Sahatavara pakataan aina huolellisesti, jotta asiakkaalle toimitettava sahatavara pysyy moitteettomassa kunnossa.